Alexis

Alexis (Acorado I x Escudo I x Goldfasan)

 

Alexis is een staatspremie merrie uit Acorado I in 2015 is Alexis bij ons gekomen. Acorado scoorde perfecte 10-en in springen op zijn eerste goedkeuringen waar hij kampioen was. Hij won vervolgens zijn 100 daagse test in Duitsland met een verbluffende 149 in springen en 127 in dressuur, waardoor hij tot de beste van de wereld behoorde. Het jaar daarop won hij de Bundeschampionade als vijfjarige en werd hij in de top vijf geplaatst in het 6-jarigenkampioenschap. Hij was voorbestemd om een springlegende te worden toen hij onverwacht stierf om slechts zeven. Maar Acorado, die bij Stall Hell naast zijn vader Acord II stond, blijft vandaag een van de beste springpaardenmakers in de geschiedenis van de sport.

Escudo is één van de beste zonen van de hengst Esprit. In 2009 werd hij Hannoveraans Hengst van het jaar. De Esprit zoon, Escudo I, werd geëerd voor zijn indrukwekkende erfelijkheid.

Alexis haar dochter Sandro Girl (v. Sandro Boy) werd verkocht op de Prinsjesdag veiling in 2007. Sandro’s Girl heeft een goedgekeurde zoon gegeven, Galerius, met ISJ level 1.45m. Eszra M (v. Stakkato) heeft eveneens het ISJ Level 1.45m. De halfzus van Alexis, Schmuckstück (v. Stolzenberg) loopt in duitsland ISJ Level 1.55m.

Zelf hebben wij een dochter van Alexis, Thalissa (v Tangelo vd Zuuthoeve) drachtig voor 2019 van Comilfoplus Z

Voor 2019 verwachten wij van Alexis een veulen van Candy de Nantuel

Nakomelingen

Thalissa

Tangelo van de Zuuthoeve x Acorado I

Merrie - 2015  

Sandro's Girl

Sandro boy x Acorado I

Merrie - 2007 - 1.69

Ezra M

Stakkato x Acorado I

Merrie - 2009 - 1.67m

1.45m spring